lördag 4 december 2010

PEPPARKAKSHUS


Vi komma, vi komma från pepparkakeland...


Gårdagens pillriga arbete står nu (förhoppingsvis ett tag till) med sitt stora spritsade tak i köket. Puh... lättare sagt än gjort! I år gjorde vi egna väggar och tak och egentligen skorsten och en dörr men det struntade jag i för efter att äntligen ha fått på taket så vågade jag inte trycka på mer saker. Men det blev gulligt och precis så som jag ville, lite Hans & Greta stuket på det hela. Jag hämtade mallen till huset härifrån.

4 kommentarer:

Postadress Torslanda sa...

Åh så fint! Jag är en ny läsare, hittade hit via någon annan blogg när jag klickade runt en kväll. Du har ett fantastiskt fint hem! Hit kommer jag gärna tillbaka

Carolina sa...

Åhhh vilket fint! Jag hade som plan att göra ett med just kristyr och silverkulor men på en köpt sats. Som vanligt för mig så var taket trasigt redan i förpckningen men de hindrade inte mig utan jag lagade och fick ihop hela så fint. Tills taket plötsligt rasade in och allt slängdes i soporna! Ska nog prova att baka ett eget istället!
älskar din blogg föresten, så mycket fina bilder!

Hildas hem sa...

Så fint det blev! :)

Anna/Rackarungar sa...

Men tjo, vilket fint. Den här modellen gillar jag. Jag har rationaliserat bort p-hus i år, det tar sån plats, men nu blir jag sugen på ett litet, litet hus. Den här modellen, fast pytte. Inte ens Gretas lill-tå skulle få plats.

Snällt av dig att ta in julrosen från kylan. Den mår säkert prima i fina vasen.
Kram Anna