måndag 6 december 2010

SNÖTÄCKTAndra advent har passerat och nu är det verkligen inte långt kvar till jul. Ute är allt inbäddat i ett snötäcke och den värsta kylan är borta, iallafall tillfälligt. Julklapparna börjar sakta men säkert samlas på hög inne i skåpet där ingen letar (hoppas jag).


Måndag och denna veckan känns redan fullspäckad med massa saker, en liten tjej blir ett år äldre på fredag och ett stundande kalas måste fixas med allt vad det innebär. Även en tripp till Stockholm onsdag-torsdag är inplanerad för mig, M och lille Vilmer. Hotellövernattning och shopping står på listan, mysigt! Det blir även till att pyssla lite här hemma och lite planering inför ett kommande möte och arbete under julen, jag ser otroligt mycket framemot detta möte som är med en fantastisk bloggerska som inspirerar många utav oss både med vackra och inspirerande inlägg men även om livet i sig. Återkommer om detta såklart.Vackraste julblomman måste vara julrosen, kämpar tappert i kylan med sina vackra blommor. En lite blomma fick komma in i värmen och sätta sig i ekollonvasen, skönt för den =).

5 kommentarer:

Anonym sa...

Sååå vacker kruka, var kommer den ifrån?
(fattigmanssilver)

MVH Johanna

Caroline sa...

Julrosen ÄR den finaste julblomman! Min får dock stå inne i värmen ;)

ingen vanlig dag sa...

Vackra, vackra bilder. Som vanligt. Och julrosen är den vackraste julblomman absolut!

Kram / Kristina

the shed sa...

Så vackra nypon, bra bilder du tar..
Kram Tina

Lit de Parade sa...

Superfina bilder som vanligt:-)
Älskar ekollonvasen, har en själv. Jättebra vas att ha enstaka blommor i, eller varför inte lite murgröna? Men jag har aldrig lyckats få skott på mina ekollon:-( Har haft dom i blöt i ett par veckor, men ingen lycka! Nu får jag ju vänta till nästa höst igen för ett nytt försök. Några tips?

Kram

M @ Lit de Parade