torsdag 4 november 2010

CUPCAKES

Torsdag förmiddag och solen lyser, äntligen! Sitter här i vardagsrummet och utanför fönstret står det tre killar och målar vår veranda klar, det blev liksom lite panik nu när vintern börjar närmar sig. Jag har precis varit ute med kakfatet och bjudit dem på varsin cupcake, väldigt populärt! Bakade några stycken igår och nu här på förmiddagen sprang jag runt med florsocker, citronmelisskvistar och annat smått och gott för att kunna ta några fina bilder till hemsidan. Målarna fick sig ett gott skratt och förstod ingenting av mitt piffelipiffande.



Nu ska jag försöka ta tag i huset här hemma, det behövs skrubbas och städas lite här och var för imorgon får vi gäster och då är det skönt om detta är gjort så vi bara kan lägga fokus på maten som ska lagas. Måste skynda för lille Vilmer sover och då är det bästa att sätta på "speeden" innan han vaknar!

4 kommentarer:

Anna´s Hörna sa...

Hej!

ser så otroligt goda ut, vilket recept har du använt.

Kram Anna

Daniela sa...

De ser riktigt smaskiga ut! Underbara bilder!

Jenny sa...

Hej!
Jag har fått "dille" på cupcakes, testar nya recept och övar och övar för att få dem goda och fina. Skulle va kul och veta vad du har använt för recept.
Kram och ha en mysig helg.
Jenny

Hanna sa...

Fina bilder och härliga cupcakes