tisdag 28 september 2010

TISDAGSTEMA: PÅ VÄGGARNA

Det är bra med Fabriken nu när min hjärna går på lågvarv för då har jag ett tema att följa! Idag är det "På väggarna" som gäller och ni som läst bloggen ett tag vet att jag har väldigt svårt att hitta saker som jag gillar till våra väggar här hemma, därför har jag gjort några egna tavlor bl.a den som ni ser nedan, med hjälp av gummistämplar så trycker jag ord på canvasduk, så enkelt och snyggt (tycker jag) ja det är mitt lilla bidrag denna tisdagVet ni att jag var så hurtig i morse, kl. 07.00 stod jag på ett löpband på gymmet med ögonen halvt öppna och benen som förbrilt försökte hänga med tempot på bandet, nu har jag en sådan där härlig känsla som infinner sig efter ett träningspass. Jag känner mig pigg och alert, ska bege mig upp på staden och kika lite... vi får väl se om det slinker med något hem.

Kram på er!

5 kommentarer:

mylovelygrandma sa...

Jätte fint! vackert med kontrasten till väggen med :) duktigt av dig att träna så dags.. får lite ångest här på andra sidan datorn! Ha en fin höstdag!

... å lilla Vicke vire sa...

Superfint och jättebra tips!

Anonym sa...

Oj vad du var hurtig denna morron. Det är otroligt skönt att komma hem efter ett sånt pass.
Vilken underbar bild, snyggt!
Ha en mysig dag.
/Helena

Anonym sa...

Hej igen! Vad mycket fina inlägg du har hunnit med medans jag solat i Turkiet. Nu är vi hemma iallafall så nu kanske vi kan ses nåt? Hoppas du fick mitt sms jag skickade i veckan?
Kram från andra sidan gatan

Att se livet från solsidan sa...

Hej!

Vilka fina bilder...snyggt!!!

Vet precis vad du menar med den sköna känslan efter träningspasset. Har själv varit "duktig" och tagit en cykeltur idag, och visst blir man piggare.

fortsatt bra dag//Anna