söndag 19 september 2010

SÖNDAG

Snart är ytterligare en helg till enda. Igår hade jag och sambon en heldag på stan utan barn, vi fikade på mysigt café, åt lunch på restaurang och sen blev det en hel del shopping. Jag köpte en så snygg klänning från Acne som jag ska visa någon dag...

Idag vill jag visa något som ligger mig varmt om hjärtat gällande inredning och det är min vita karmstol som jag fått efter min mormor, söta lilla mormor. I min inredning blandar jag gammalt och nytt och vad är väl bättre än att få återanvända möbler från människor som har betytt något för en själv. Varje gång jag sitter i stolen eller bara tittar på den så skänker jag min lilla mormor en tanke.Ha en fin söndag!

6 kommentarer:

Linda E. sa...

Vackra bilder som alltid :)

Skön söndag

Maria sa...

Vilket härligt ljus och vackra bilder!

Ha en fin söndag!
Kram Maria

Nallebr.. sa...

Hej! Hittade hit för första gången i dag och blev såååå förtjust i din blogg har tittat igenom den från början till slut:)så fint du har hemma hos dig..
måste fråga var ni har hittat erat kök wow sååå fina luckor.. hoppas du vill svara:)

marzia sa...

I'm always amazed at your pictures and your collages. there is always a perfect "balance"
Ciao from italy

HannasHörna sa...

Hej!

Jag håller med. Det är så härligt att blanda olika stilar...

Himla fint har ni...

Kram/Hanna

Lilith sa...

Låter som om ni haft en riktigt fin helg tillsammans!
Jag tycker också det är något speciellt med möbler och ting som betytt något för en, och kanske inte längre finns bland oss. De lever på något sätt vidare då när man får använda deras möbler och saker och minnas dem när man gör det. Din mormors stol är jättefina, den är verkligen ett fint minne av din mormor!
Ha en fin vecka!