fredag 17 september 2010

HÄRLIGA FREDAG

Idag har jag en fantastiskt känsla, ni vet när man får sån där extra energi någonstans ifrån. Jag väntar på att sambon ska komma hem för vi ska snart bege oss till Örebros mysigaste café Fröken Brogrens Veranda. Tänk er ett kombinerat café och inredningsbutik med vita råspontade väggar, runda vita panelbord och massa udda pinnstolar alla vitmålade och sen på det massa pastelliga inslag såsom tallrikar och porslin och inte att förglömma det rosa Smegkylskåpet. Ja ni fattar, där kan jag sitta i timmar!Nu vill jag önska er en härlig fredag. Ni ska veta att jag är så glad för att ni är så många som tittar in här och alla kommentarer som ni lämnar, jag tycker det är superkul att läsa era fina hälsningar och på så sätt se vilka ni är som tittar in här! P.S tack för tipsen om Begoniorna!

Kram Anna

8 kommentarer:

HOUSE of ADELA sa...

Önskar dig en trevlig helg!
Din blogg är sååå härlig!
Kram
Adela

Mitt vita hus sa...

Åh så fina kort, som alltid;) Ha en fin fredag, kram M

Anonym sa...

Hej vännen, Vad lustigt! jag var på Verandan idag och åt lunch med Anna (som jobbar där) och så hämtade jag Elis Pippi Långstrumptårta på kondiset. Fick med mig lite muffinsformar, thekakor och en lite välkommenskylt. Hoppas att ni får det mysigt där. Men det går ju inte att misslyckas. Tack för samtalet det var guld värt för mig. Nu är fokus Turkiet
Kram Annica

Anna/Rackarungar sa...

Låter som en perfekt kombo! Ha en härlig fredag. Kram Anna

Blogg by Maliin Stoor sa...

Ha en skön helg!!

Må gott


Maliin

Lilla Blanka sa...

Hej goa Anna!

Så himla fina bilder!
Gillar er hall oxå, och det där underbara lilla skrivbordet :) Sååå fint!!!

Kram
Mia

Linda E. sa...

Fina bilder som alltid.

ha en fin helg
-Linda

Lindis sa...

Blir nyfiken på att utforska Örebro och alla inredningsbutiker. Ska dit i höst på en jobbresa, måste få till lite tid till att strosa, kanske kan du ge en lista på butiker man MÅSTE besöka när man är i Örebro??

Ha en skön kväll!

Linda