måndag 20 september 2010

SAKER JAG GILLAR JUST NU

Måndag morgon, min lilla tjej är sjuk så vi ligger i sängen och kollar på Nicke Nyfiken eller hon gör det, jag skriver ju till er! Hoppas ni har haft en härlig helg vad ni än har hittat på.

Idag tänkte jag visa er saker som jag gillar just nu! Vi har de ursöta små tårtskedarna som jag inhandlade för ett tag sedan just på Fröken Brogrens Veranda som jag skrev om i ett tidigare inlägg (jag tror de kommer från Ib Laursen eller något annat danskt företag). Sen har vi de söta små glasen och dom har jag fått i arv, ibland dricker vi ur dem men många gånger får de agera som vaser och ha fina blommor i sig. Glasflaskorna som finns att köpa på det stora varuhuset är enligt mig helt underbara, går att använda som saftflaska eller varför inte hälla upp bordsvatten i dem, stoppa i en blomma och vips du har en vas eller ha dom som dekoration. Jag har flera stycken och det bästa av allt... dom kostar nästan ingenting! Sen gillar jag min fina perlagon som bara fortsätter att leverera blomma efter blomma, de andra "perlisarna" har jag fått ställt undan i väntan på våren, men inte denna!Förresten jag har kommit på en idé, i natt när jag hade matat min lille kille och inte kunde somna om så kom jag på något kul! Jag återkommer med själva idén snart men jag kan säga att det har med er bloggisar att göra, lite utmaningar till er... ja jag återkommer om detta snarast!

4 kommentarer:

sandra sa...

Hoppas hon kryar på sig! Låter spännande med din idé!

HannasHörna sa...

Vilka härliga foton. Så ljust och somrigt!

Ha en bra vecka/Hanna

Maria sa...

Oj, vilket vackert hem och härlig blogg! :) Kram Maria

nea sa...

Jag säger bara WOW vilken fin blogg jag har hittat till! :)
Såg din länk hos Emelie och nu är jag helt fast.
Satt lite för lång tid och tittade på dina tidigare inlägg igår. Tänkt att man kan bli "besviken" när man konstaterar att man har läst allt och är vid ditt första inlägg! Jag vill se mer!! :)
Jag är väldigt nyfiken på en helhetsbild av ert uterum/veranda, gärna utifrån oxå. Behöver inspiration!

Ha en riktigt skön dag och hoppas lilltjejen snart är bättre!
//Nea