fredag 20 augusti 2010

FINASTE MOLLY

Igår var jag en sväng på stan och besökte min absoluta favoritklädesbutik Heaven, duktiga Lovisa har skapat en butik med en underbar atmosfär. Det är på riktigt som att komma till himlen när man kliver in genom dörren! Jag köpte två Odd Molly klänningar och jag älskar dem båda, jag kan tycka att Odd Molly har mycket kläder som för mig är alldeles för pråliga. Men dom har några otroligt vackra guldkorn i sina kollektioner och dom vill jag mer än gärna ha i min garderob.



Ikväll vankas det tjejmiddag, å som jag har längtat. Dricka lite vin och småprata om allt mellan himmel och jord, ja ni vet ju hur mysigt det är. Det blir nog att jag tar på mig den vita mollyn, en kort jeansjacka och ett par låga stövlar. På söndag fyller sambon år så då blir det kalas och hör och häpna för imorgon får Örebro bokstavligt talat kungligt besök av hela familjen Bernadotte, så det blir att bege sig upp på stadens gator och titta på Vickan och Co. Svärfar ska äta middag med dom senare på kvällen på Örebro Slott. Jag = avundsjuk!

Hoppas ni alla får en fin fredag!

Kram Anna

1 kommentar:

Karin - AlicesMamma sa...

Hej Anna! Halkade in här hos dig och kände mig precis som hemma :) Vilken härlig blogg! Och vilken perfekt mix av saker som JAG också älskar... Jag är en 28-årig småbarnsmamma som tyvärr bor i hyresrätt med familjen än så länge, men vi letar hus och jag samlar på mig så mycket inspiration jag bara kan inför kommande renoveringar. Nu har jag hittat ett smultronställe till!

Hoppas du får en toppenkväll i din nya fina klänning :)
Kram!