torsdag 19 augusti 2010

PROJEKT: ÖVERVÅNING HALL

Ok, nu är jag tillbaka med ny dator och allt. Min gamla var på håret att krascha totalt så det tog några dagar att föra över allt till min nya fina dator. Därav lite snålt med inlägg!

Här får ni se mitt lilla projekt som jag ska färdigställa, jag hänger på Terese med bloggen Hedvig och Jag som ska fixa i ordning sin toalett. Denna hall eller vad jag ska kalla det för ligger på övervåningen hos oss och härifrån kommer man till alla sovrum. Ytskikt såsom väggar och golv är klara och vi har även knackat fram de gamla murstockarna (ve och fasa för det arbetet kan jag säga men resultatet blev bra!) Ja och så här har det sett ut i ca 2 år, men nu ska jag ta mig i kragen och försöka göra något av detta rum. Ja ni ser nedan vad jag har tänkt göra!Kan någon svara på frågan om hur skön en tolix-stol är, när man sitter på den en längre stund?

Kram Anna

10 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Älskar tegel!! Vi har en liten sån väggstump i köket också.
Tycker att bordet passar fint in i den färg det är, men det är ju fräsch med vitt också och man vill ju särskilt måla ifall det har mycket skavanker (syns inte på bild åtminstone)
Ser fram emot det färdiga resultatet!

Maria sa...

Hamnade här av en slump och är verkligen glad att jag gjorde det! Vilken underbar blogg du har! Vackra och inspirerande bilder. Hit kommer jag definitivt tillbaka! Snart!

Vänliga hälsningar
Maria

House number 15 sa...

Fiint med tegelvägg och skrivbordert kommer bli super med lite färg...
Jag har precis suttit och fikat i just en tolix, hemma hos en kompis. De är störtsköna så nu står det tolix på min önskelista.
Kram C

sandra sa...

Åh jag tror det kommer blir jättebra!

Elin sa...

Jag älskar min tolix, men jag måste tyvärr säga att den inte är så skön om man ska sitta vid skrivbordet en längre stund.

Väldigt mysig blogg du har!
/Elin

HannasHörna sa...

Hej hej!

Det ska bli kul att se slutresultatet...vi har några tolixpallar här hemma och vi använder dem till allt. långa middagsbjudningar, nattduksbord etc. Vi köper en i taget så bli det inte så dyrt. Nu ska jag köpa galvade så att man kab ha dem ute...Slå till säger jag...

Kram

FruSofie sa...

Vilken härlig blogg du har, full av inspiration och fina bilder=)=)
Tittar in igen!

KRAM och trevlig helg!

Anonym sa...

Vi har en och den är - om man ska vara ärlig - tyvärr oskön och kall. Men snygg! :-)
Beställde en för att känna efter om vi kunde tänka oss att köpa fler, för att ha dem som köksstolar. Men nej, den är som sagt alltför oskön och kall ...
/B

Anonym sa...

Nämen, inte skall du måla det vackra :)?! Jag tycker om det precis som det är. Ha en fin helg!

Camillasnyahem sa...

Jag har en Tolixpall och jag (och andra gäster som suttit på den) blir alltid lika förvånade över hur skön den är att sitta på!

Oj vilket hus ni verkar ha! Måste kika runt lite i din blogg!