fredag 27 augusti 2010

FÄRGGLATT

Jag är inte mycket för färg när det kommer till inredning, det har jag sagt förr och det syns nog på mina bilder från hemmet. Men när det kommer till husets lilla hjärta, köket, så får det gärna kostas på med färg både hit och dit. Jag menar inte på väggar, skåpluckor och gardiner utan på skålar, byttor, köksredskap, handdukar, servetter ja ni vet. Jag har för tillfället väldigt svårt att gå förbi något småblommigt, färgglatt eller hjärtformat utan att få köpimpulser. Jag är väl smittad av Leila som så många av oss andra, men det är viktigt att ha kul när man lagar mat och bakar och visst blir det roligar när man får upp en färgglad stekspade när man ska vända ägg!



Sen vill jag tacka er för de fina kommentarerna på bebisbilderna, jag blir så otroligt glad ska ni veta. För visst tvivlar jag många gånger på om det jag gör kommer att hålla och då är så fina hälsningar guld värda! Tack!

7 kommentarer:

Sofie sa...

Ljuvliga färger i ett annars vitt kök, jättefint!!!

Trevlig helg!

Anonym sa...

Men herregud vilket underbart kök! Precis sådär drömmer jag om att ha de i mitt kök någongång i framtiden. Kram

Anonym sa...

SER SUPERSNYGGT OCH STYLAT UT. VÄLDIGT INSTPIRERANDE!!! /CAROLINE

Lilla gårdshuset sa...

Vilka vackra bilder! Härligt med lite färg till de vita.

Kramis/Heléne

sandra sa...

Gillar också färger i köket på redskap! Kram

Tant Johanna sa...

Så fint! Påminner om vårt lilla kök.
Kram Johanna

Karin - AlicesMamma sa...

Oh YES - vi är många som vill ha Leilas känsla i köket! Min drömpryl är en ljuv KitchenAid... Kanske en turkos... Mmm...

Vackra bilder - som alltid :)