Blanda de torra ingredienserna, rör ner smör och vatten. Tillsätt äggen och vispa till en slät smet. Smöra och bröa en form, häll i smeten och gädda i ca 30 min på 170 C (varmluft). Låt kakan svalna något, stjälp sedan upp den på ett fat. Vispa den rumstempererade nougaten med vispgrädden så det blir en krämig smet. Bred nougatsmeten på kakan. Servera med lättvispad grädde!
Jag garanterar njutning!
5 kommentarer:
Hej!
Tack för en väldigt fin blogg! Föregående inlägg med alla härliga färger inspirerade mig massor och jag blev sugen på att köpa fina te- och kaffeburkar att ha framme.
Kakan ser underbar ut!
Kram
M
Det lät himla gott! Kram
Åh, det lät riktigt smarrigt!
Du har alltid så underbara bilder! Måste testa kakan :-)
Hej! Kikade in på din blogg för första gången idag och måste säga att den är riktigt bra :) Vilket typsnitt använder du i detta inlägget?
KRAM Emilie
jonsson_emilie@hotmail.com
Skicka en kommentar