onsdag 16 juni 2010

MINA SMÅ HJÄRTAN

Hej på er!

Det blir lite långt mellan varje inlägg, jag vill skriva ett inlägg per dag men tror ni att det går?! Detta inlägg har jag kämpat med sedan i morse, men nu sover mina små älsklingar på varsin sida om mig här i soffan. Mina ögonlock håller på att falla ner dem med... men nu ska jag skriva detta inlägg.Idag har vi varit ute på verandan en stund. Jag har planterat om lite krukor, jag kände att jag var tvungen att få in lite mer färg på verandan och köpte dessa söta perlagoner, denna sort heter Kärleksperlagon och har en fin varm röd färg. Jag gillart, ska nog införa lite mer röda inslag det blir liksom lite varmare och mysigare. Sen har jag även gjort klart skyltarna till vinnarna i min tävling som jag hade, förlåt mig för att det har tagit tid men jag "råkade" föda och få mjölkstockning. Men nu är de på G så ni vet. Kan ni inte lämna en liten kommentar här nedan, jag är så nyfiken på vilka ni är som kikar in här hos mig. Det vore så kul att få veta samt lite underhållning för mig som skulle uppskattas. Nej nu viker jag ner ögonlocken jag med. God Natt!

4 kommentarer:

Wilda Stenlyckan sa...

Hejsan!
Jag är en av de som tittar in här :-)
Förstår att det blir mycket med två barn varav en är nyfödd. Jag väntar glatt på min skylt, ingen brådska :-)
Det var en söt pelargon, jag älskar pelargoner men har bara en i år. Har valt att inte ha så mycket blommor nu då det kommer en liten inom kort. Det ska ju ammas och bytas blöjor ;-)
Ha en fin kväll!
Kram Sara

StrandviksVillan sa...

Jag läser varje inlägg :) Förstår att du har händerna tillräckligt fulla ändå, kan ju absolut inte hinna med inlägg varje dag.
Nu ska jag kolla in din etikett Inspiration tror jag :)

Sköt om er!

Anonym sa...

Ta hand om dig! Vi finns här och förstår att Du har annat för dig nu. Du vet redan att jag tycker om din blogg. Fortsätt i samma ton och personliga stil - när du orkar och har tiden :)

Anonym sa...

Hej!
Your children are sooo cute. Congratulations to your little boy!! And it looks as if your daughter is eager to help you all the time ;o))
Chocolate is pure medicine for nursing mums, that's for sure!
Many greetings,
Anne