onsdag 23 juni 2010

LITE NYTT PÅ VERANDAN

Sommar, sommar, sommar... ja nu känns det som om sommaren är här. Mitt i midsommarveckan är vi och om bara två dagar är det midsommarafton. Vi kommer tillbringa den hos min svärfar med fru i deras sommarhus som ligger alldeles bredvid sjön Vättern, det ska bli så mysigt. Annars så är jag inne på min andra penicillinkur, men nu ska jag bli bukt med detta spektakel. Har piffat lite på verandan (doktorn sa att jag skulle vila, men lite piff kan väl inte skada).



Som jag skrev i ett tidigare inlägg så tänkte jag ju involvera den röda färgen på verandan, vilket jag har gjort. Har sneglat på ett quiltat täcke från Green Gate länge och härom dagen slog jag till. De röd/vit randiga kuddarna som hänger på väggen är från Hemtex (ta 4 betala för 3) samt så inhandlade jag den gamla fruktlådan i trä i en lokal liten butik. Jag har mer på G men det ligger ännu i sina påsar. Nu ska jag göra som doktorn sa, vila!

Kram från mig!

3 kommentarer:

House number 15 sa...

Fiin veranda och där vilar du skönt i stolen. Vi ska också fira midsommar vid vättern, nämligen Medevi brunn.

Precis hittat till din blogg, som har samma namn som min lilla dotter och den är jättefin, kommer tillbaka..

Krya på dig!
Kram C

Julias vita drömmar sa...

Så enomrt snyggt och fräscht, tusen tack för inspirationen. Jag är less på vårt hem just nu, men jag ska nog ta och göra ett litet "piffryck" tror jag :)

Hoppas du blir kry snabbt nu, det där verkar vara ett riktigt smärtsamt elände...

Kram!

Julia

StrandviksVillan sa...

Ser så härligt och inbjudande ut!

Trevlig midsommar och hoppas du snabbt mår bättre!