tisdag 26 april 2011

{ METER UTAV SPETS }


Har ni sett på maken till fina spetsband i olika bredder, former och längder. Jag fick dem av min fina svärmor i söndags. Tänk er nu att de är handgjorda, M:s mormor har suttit och knypplat många utav dem. Helt otroligt! Det kan man kalla handarbete och en stor dos tålamod. Ni förstår säkert att det kliar i fingrarna till att få använda dem. Jag tänker mig kuddfodral med olika spetsband... på något sätt. Jag ska nog allt komma på något fint. Känns som om jag måste behandla dem med stor omtanke, det får liksom inte bli fel här inte. Det som ni ser på bilderna är bara ett litet axplock, det finns mer =)

P.S hoppas påskhelgen har varit toppen, vilket sommarväder!

Kram!

8 kommentarer:

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Men så fina spetsband:)
Uuunderbar present!!!

Ha en toppen tisdag
Kraam Susanne

Längtans Hem sa...

Jättefina spetsar! Jag både knypplar och slår frivoliteter och de spetsar jag kan än så länge finns till salu i min webbshop. Jag ska lägga upp ett par till snart, bara jag får gjort ett par cm så det syns hur den ser ut *fniss*

Jag håller fortfarande på att lära mig och är väldigt ny, men på min kurs är jag bland de yngsta så jag har många rutinerade lärare runt om mig! Det är så kul att lära sig något som faktiskt är så gammalt, som funnits så länge och som kan komma att försvinna om vi inte vårdar konsten!

Ha en underbar tisdag!
Stor kram ia

Dronninghuset sa...

Nydelig.
heldig du, - disse er en skatt...
Tove

Malin på ön sa...

Fantastiskt roligt att ha något så fint som dessutom någon i familjen gjort!
Malin

signerat 71 sa...

Vilken dygripar - helt ovärderliga.
Hoppas du haft en riktigt skön påsk!
kram jenny

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Oj, så fantastiskt handarbete. :) Spännande att se vad du gör med det. Lycka till. Kram

I mina gömmor sa...

Fina! Jag fick ärva spetsar efter min svärmor och jag känner som du, de ska användas till något speciellt och det får inte bli fel!

Kram/Malin

mammaxtre sa...

Men vilket hantverk! Tänk att kunna.


Ha en fin dag