söndag 20 mars 2011

{ VERANDADRÖMMAR & LITE VIMPLAR }


Söndag idag. Solen skiner återigen, jag välkomnar den gladeligen. Igår spenderades några soltimmar på verandan, en enkel lite stol och några tidningar och så jag. Härligt! När jag satt där så funderade jag hur jag vill att verandan ska se ut i sommar. Förra sommaren var första året med verandan, jag hann inte lägga så mycket tid på den som jag skulle vilja. Men i år är planerna redan igång och till att börja med så tycker jag att en veranda kräver sin vimpel så i helgen sydde jag en låååång för det är en väldigt stor veranda vi har, ca 45 kvm. En platsbyggd bänk ska det också bli(stor nästan som en säng) med dyna och en massa kuddar i olika former och färger där vi kan ligga och läsa och njuta av sommaren. Jag har även kikat på dessa mattor att lägga på verandagolvet men jag pendlar mellan dem och trasmattor... vet ni var man kan köpa fina och stora trasmattor?

Ja, det var lite av vad jag drömmer om just nu.

Fin söndag till er!

13 kommentarer:

Anne Elisabeth sa...

Inspirerande, once again!

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Bra att vara ute i tid och fundera på hur man vill ha det. :) Jag funderar också på hur jag ska fixa till det här hemma. :) Ha en fortsatt skön söndag. Kram

Victoria sa...

Kul med veranda-planer! Jag satt faktiskt också ute på min inglasade balkong och funderade på hur jag ska fixa den i år. Vimplar var en bra idé! En butik man lätt glömmer är Rusta! De har många snygga plastmattor - och är billiga!

Kram
Victoria

Ps. tallrikarna i förra inlägget tycker jag var supersöta. Perfekt sommarporslin!

Anna/Rackarungar sa...

Oh la la så mycket fint här inne. Älskar trosa-fynden. De är helt bedårande! I'm in love!

Jag har den turkosa Dr House-mattan och är väldigt nöjd. Min kompis köpt superbilliga trasmattor från Rusta och klädde sitt golv med. De var små så hon köpte många. Jag var aningen tveksam, men det blev himlans fint.
Kram Anna

mammaxtre sa...

Men så händig du är. Vilka fina vimplar!

Ha det gott

Härligt hemma sa...

Men gud så härligt med så stor veranda, underbart att få inreda en sådan :))). Själv ska jag se till att få en riktigt buskig och lunmmig trädgård till sommaren :)) Lääääääängtar!!
Ha det bäst!!
Kramar Madeleine

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Sååå fint:)
Må så gott
Kram Susanne

Blogoholic sa...

Wow vilka härliga bilder!! Så inspirerande. Tack ♥

mylovelygrandma sa...

Hejsan!
Jätte fina vimplar! ser att du användt ett av de tyger jag stått och tittat på inne på panduro idag :) Tänkte bara tipsa dig om att jag brukar köpa trasmattor i ullared (ge kås) om man har möjlighet att åka dit så har det stora trasmattor för 179 kr.. har haft i flera åpr för jag har köpt några stycken!
Ha en fin dag!
Josefin

Min lantliga dröm sa...

Hej!

Mysigt med en veranda. Jag har ingen men snart börjar iordningfixandet av balkongbänken. Fina vimplar, känner igen en del av tygerna, har själv köpt några av dem och dem finns att skåda hos mig :)

Ha det så bra!
Kram Ulrika

oddbrownbird sa...

Ååå vad fint och vilka fina tyger - love it.

MOKKASIN sa...

Wow så söta! Fina fina tyger!
Och tallrikarna! Jag svimmar så fina. Om du ångrar dig skickar du dem till mig ;))
Kram och ha finaste veckan!

MOKKASIN sa...

Du såg trasmattorna från rusta (på bloggen)? Fina (faktiskt, jag blir lika förvånad varje gång jag säger de om Rusta =) fast för smala för det du söker väl? Antar att du ville ha större...