måndag 21 februari 2011

{ VARDAGSRUMSNYTT }Hej på er! Hoppas att ni har haft en fin helg. Jag har verkligen legat i och fixat och donat inför idag, ja för nu står de här våra nya soffor. Det blev så bra och jag kan pusta ut, för det är ju svårt att föreställa sig hur det kommer att bli både storleks- och färgmässigt. Men det är inte sofforna som är på bilderna idag även om ni får se en lite sneakpeak. Jag har målat konsoler och hyllplan i helgen för nu fick inte fåtöljen plats längre och hörnet skulle bli helt tomt.Min fina karmstol från mormor fick också färg, ljusblå. Svårt det där med färger men till slut hittade jag den blå som jag var ute efter, jag kan meddela att stolen har ett antal lager med "fel" färg under men det är ju resultatet som räknas. Imorgon lovar jag er bilder på sofforna.

Ha en fin måndagskväll!

8 kommentarer:

Livet är Underbart sa...

Hej vännen! Tittar in och önskar en bra början på denna vecka. Kan du maila mig din logga så kan jag länka åt dig hos mig. Duktiga kvinnor ska ju uppmärksammas! kram kram

Det vita dårhuset sa...

Men jag är helt förstummad över dina bilder! Så klara....!

Snyggt du har gjort det =) Nu väntar vi nog alla på att få se sofforna *ler*

Kramar Erika

MOKKASIN sa...

Vårlovely må jag säga trots att man håller på att frysa till is ute... Uj, så spännande att få se era soffor. Eftersom jag har stora soffproblem, always, så tar man ju tacksamt emot lite soffinspiration. Du skulle bara veta hur många soffor som har passerat vårt hem... =)
Kram o ha en fin kväll du med!

Trivsamma förändringar sa...

Vad fint ni har det!
Ser fram emot att se bilder på sofforna sen! Det är alltid lite pirrigt när man köper stora möbler, det brukar vara så svårt att föreställa sig hur det blir. Men det är skönt att kunna pusta ut när man ser att det blivit lika fint som man föreställt sig! =)
Ha en fortsatt skön måndag, kram Maria

Husbysjutolfts sa...

Ja man ser ju lite av sofforna och det man ser verkar lovande. fin färg på dem tycker jag.
Skålen med blåa (blommor tror jag) är jättefin.
Jag letar marina detaljer och suger åt mig av allt som går i blått ;-)

Sådana hyllor med konsoler skulle jag oxå vilja ha i köket,,en hustomte skulle jag vilja ha då oxå som jag säga åt att sätta upp saker på väggarna. det tillhör varken min eller sambons favoritsysslor, vi fixar det men vi drar oss för det.

Dina bilder ja,,som vanligt überfina.

/c

axelina sa...

vad fint du har det:)

På vår gata sa...

Åh, vad fint! Jag blir helt betagen i dessa ljuvliga bilder och vilken vårfeeling du sprider... Härligt!
Så underbart med de härliga färgerna du tagit in i ert hem, jättefint!

Fina sa...

Jag letar efter exakt den där blå nyansen till mina stolar! Jag bara måste fråga vad den heter och vilken tillverkare det är?