lördag 19 februari 2011

{ SWEET BY LINDEX }Igår var vi en sväng för att shoppa lite till Vilmer, han växer så det knakar så nya kläder behövdes. När vi var klara så tittade Thea på mig och sa: "Men mamma jag då??". Oj, oj, oj jag är inte rikigt van vid att vara tvåbarnsmamma så det var ju bara att bege sig in på flickavdelningen (vilket är en större fröjd en pojk, tyvärr) och inne på Lindex hittar jag de sötaste skorna jag har sett på länge, leopardballerina. Som tur är älskar Thea skor och blev såklart kär i dem hon också. Bra, då blev hon nöjd och glad! Jag sveper med blicken över alla barnkläder för att ta en sista titt och då ser jag plötsligt den sötaste vårjackan, en liten jeanskappa. Det blev till att ta med sig den också, så nu vet ni vad Thea kommer att ha på sig när snön är borta och värmen är här. Men idag vet jag inte ens om vi går ut, 15 minusgrader. Vi får tänka på saken.

10 kommentarer:

Inredningsfrun sa...

Vilken härlig blogg jag hittade till!!

Hade jackan och skorna funnit i min storlek (ja inte min nuvarande storlek dock,eftersom jag är höggravid) så hade jag slagit till på en gång. Sååååå söta!!

Tack för titten och inspirationen!

// Inredningsfrun

Anna/Rackarungar sa...

Här ska trotsas vinter och kyla. Jag måste ha den. Ursöt! Lindex nästa, tack för tipset.
Kram Anna

Made in Persbo...Carina sa...

Vilka söta kläder, och urvackert fotade! Själv har jag bara en pojk, och nu bryr jag mig inte så mycket (han bestämmer själv vad han vill ha för kläder) men när han var nyfödd störde det mig grymt att allt var mörkt och murrigt på pojkavdelningen och att allt var princessrosa på flickavdelningen. Snacka om att styra in ungarna i könsrollerna!

Tack för vacker inspiration!
Kramar, Carina

Livet är Underbart sa...

Jätte söt! Själv klickade jag hem en vårkappa till Ellen i fredags från laredoute.se. Underbart söt. Önskar en skön lördag! kram kram

Så Vitt Jag Vet sa...

Ja jätte söt kappa !!
Ha en skön lördag kväll...
Kraam
Sanne

Mathilda sa...

Åhhhhhh! Ljuvlig kappa!!!! Hoppas den finns på Lindex här i staden!

Livet som Ellie sa...

Ursöt! :D

SOFIE sa...

Åh så sött!!! =) Massa kramar!!

Anna Nilsson sa...

Men så söt hon ska va! Gissar att hon längtar till våren nu!

:*¨¨*:♥ Camilla ♥:*¨¨*: sa...

Jag som jeanstokig.... nästan dog när jag såg ditt inlägg....
Glad måndagskväll
Stora kramen från Västkusten

PS. Har sett snödroppen idag!