söndag 6 februari 2011

SKÖNA SÖNDAG



Hoppas att ni har en fin helg! Såg ni melodifestivalen igår? Jag tycker att det är superskoj och blir lika glad varje år då det kör igång så igår kväll satt vi bänkade, favoriterna var Danny, Pernilla och Jenny! Gick ju bra för alla tre.
Idag är det söndag, jag och Thea ska snart bege oss till biografen för att se "Var inte rädd Långa Farbrorn". Theas första biobesök och ni förstår ju att förväntningarna är stora här hemma. Efter det blir det nog till att bege sig hem och ta fram Leilas böcker för att slänga ihop något gott i Kitchen Aiden, det var så otroligt länge sedan jag bakade så det ser jag framemot.

Ni måste kolla in Allt I Hemmet´s nya nummer för där finner ni min fina vän och även granne Annica och hennes underbara kök, dom har världens finaste skafferi som jag mer än gärna skulle kunna bosätta mig i. För övrigt så har de ett superfint hem... jag ska kolla med henne om jag får komma över och ta några bilder så ni får se =). Eller Annica du brukar ju läsa här... vad säger du?



8 kommentarer:

Sophie sa...

Hej!
Satt också bänkad i går, hejade på dem som gick till finalen, men även Pernillas bidrag var bra. Jag har sett senaste Allt i hemmet och håller med dig :) Hoppas du får ta några bilder hos grannen...Vore kul att se mer! Du har också ett underbart hem!
Önskar dig och Thea en trevlig biostund!

Kram,
Sophie på Hammarö

signerat 71 sa...

Hej, hej.
Mina favoriter var Danny, Jenny, Pernilla. Jag tyckte faktiskt oxå att Dilbas låt var skön.
kram J

Malin på ön sa...

Hej, vilken härlig söndagsbild! Låter mysigt med första biobesöket, ha så kul,
/Malin

mammaxtre sa...

Har precis kikat i tidningen och funnit henne, din vän. Kikade i hennes blogg också som var otroligt trevlig. Inspiration!

MITT VITA HUS sa...

Ja här gillades Danny med:)

Kul med litet reportage då från grannen, det ser jag fram emot:)

Kraaam på dig sötis:)

Det vita dårhuset sa...

Halloj i stugan :)

Vem gillar inte Danny boy?!! Mumma *fniss* Tantsjuk = JaaaP ;)

Hoppas du inte tar illa upp nu men jag har en liten önskan :/
Jag har så svårt att läsa det du skriver när det är så smått......
Min nya dator är så ljus. Som om ett lys rör satt i skärmen på något vis. Skitjobbigt när man ska redigera bilder kan jag lova!
Så med din lilla text blir det lite svårt.....

A men skaffa glasögon tänker du ;)
Ja, jaaaaaa Men tills dess önskar jag *fniss*

Gotti gotti till dig denna underbara Söndag!

Anonym sa...

Jag har inte tittat på melodifestivalen på 10-15 år!!!!

Anonym sa...

Vad gullig du är Anna, tack för de fina orden! Det är klart du får ta kort hemma hos oss. Ni måste komma över o kolla in Elis bygge. Vad har ni för er i helgen familjen?
Kram A