måndag 28 februari 2011

{ SKÅPET }



Hur har ni det så här efter helgen? Här hemma finns det två prickiga barn, jo då vattenkoppor har intagit huset. Thea är jätteprickig och lille Vilmer ha några enstaka. Det blir lätt lite långtråkigt att bara vara här hemma men jag får passa på att plocka och greja, gjorde om lite i skåpet som ni ser ovan. Imorgon bär det av till Trosa för lite firande av min mammas födelsedag, dock får resten av familjen stanna hemma... tråkigt! Två överattningar på Trosa Stadshotell med spa och middagar det blir grejer det, Trosa är ju en fantastisk söt liten stad så jag ser framemot denna lilla tripp. "Ny-spaad" och utvilad kommer jag nog komma hem som en helt ny människa =).

10 kommentarer:

Levindas Värld sa...

Åh vilket fint skåp! Ett sånt liknande är jag med ute efter. Men det är ju jättesvårt att hitta grejer när man vet precis vad man vill ha :)

Åh ska ni til Trosa, va mysigt! Var där första gången i sensomras med min sambo och vi hade det supermysigt! Bodde inte på Stadshotellet men vi åt middag där och det var verkligen fint och charmigt!!

Det blir nog en tripp dit i sommar igen :)

Ha det fint!

Camilla sa...

Vad jag älskar din blogg! Förtsår inte hur du får till dessa underbara bilder och hela blogg layouten är himelsk! Kramar Camilla

mammaxtre sa...

Trosa som jag ser som mitt smultronställe.
Jag tror att ni ska bli nöjda. Glöm inte att gå in på Albins tobak. De har en inredningsdel där, urfin. Darling design har du också samt även flera andra trevliga inredningsbutiker.

Ha det supermysigt!

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Va skönt att få åka på spa! :)) Hoppas du får en trevlig resa. :)

Bodil sa...

Vad fint det blev i skåpet. Hoppas du får en härlig vistelse här i min lilla stad. Jag ska säga till min goda vän Sofia som jobbar i receptionen att ta extra väl hand om dig och ditt sällskap. SPA-avdelningen är helt nyrenoverad och enligt utsago jättefin. Själv har jag inte hunnit ner dit än för att kolla. Kramar från Bodil i Trosa

millandante sa...

Så fint!!! Och så fin header!!
Nu blev jag sugen på att fixa lite med min!:)

Milla

♥ Fyra årstider sa...

Underbart skåpet...ha det bra så ses vi snart.
Kram Lotta

tinajo sa...

Ser så fint ut - skulle gärna ha ett skåp att pyssla med så där. :-)

en matsked grejer sa...

Fiiiint!
Kram Cecilia

Line sa...

Vilken underbar blogg du har!