onsdag 19 januari 2011

NÅGOT NYTT...Visst är det kul med paket? Även de paketen som du har beställt och betalat själv är roligt att få. Idag har jag fått paket av mig själv...En efterlängtad väska har landat här hemma, stråväskan från Tine K. Nu är den fylld med alla mina favoritsjalar och står fint här inne och väntar på sommaren för då ska den få agera som den väskan man packar ner saker i för en vistelse på stranden, när jag ska på cykeltur ska den vara fylld med behövande attiraljer osv... den kommer passa perkfet för sommaren 2011.

Väskan är hemklickad fån nya webbutiken Blackballoon som goa Jenny har startat. Massa fint går att finna där så gå in och kika. Givetvis var det lite mer i paketet som kom idag men det får bli ett annat inlägg.

7 kommentarer:

Drömmar och Verklighet sa...

Vilken jättefin väska. Så fint det blev med scarfarna i den. Tänk när sommaren kommer och man kan åka och bada. Åååå vad jag längtar. Fortsatt trevlig dag! Kram Anna

Anonym sa...

Den är så fin den väskan. Sommarkänslor på en gång :)

ingen vanlig dag sa...

Hi hi, den där var jag på väg att beställa igår. det blir nog en beställning framöver tror jag. Den är superfin och det är kul med de saker man kan använda både ute och inne till olika saker.
Kram / Kristina

Elvira sa...

Jättesnygg väska, en sån som har när man åker till stranden med bästa väninnan och är sådär härligt avslappnad och ska sola, bada och skvallra lite. Utan hela den stora familjen,(för man får ju inte ner cyklop, badbollar eller racketar i den, sånt som de vill ha med sig)

mammaxtre sa...

Stråväskor verkar vara det som gäller i vår och sommar. Paket är alltid lika kul att få :-)

Ha en fin torsdag

Johanna sa...

Den är så fin! En klar favorit här hemma.

Anonym sa...

Vilken fin väska och underbara bilder. Så somriga:)
Ha en underbar helg.
Kramar Linda