söndag 7 november 2010

MATRUMMET

Denna söndag bjuds det på bilder från vårat matrum. Efter ett antal ommöbleringar, flytta en ljusstake hit och en kruka dit så känns det som om jag är på rätt väg.Norden har fått flyttat runt och stått på många olika ställen men nu har det fått sin plats i burspråket. Den vita bänken stod tidigare där men syntes knapp för bordet och stolarna så den fick också en ny plats och nya kuddar. Mormor och morfars gamla tavelram som sprayades svart för något halvår sen för att sedan ställas ner i källaren fick komma upp igen och hängas på väggen.Olivträden har fått flyttat in från altanen och ja nu återstår bara nya stolar för dom måste bytas ut, först hade jag en tanke på att låta någon sprutlackera dem men dom är trasiga och har många år på nacken så det får bli något nytt. Frågan är bara vad för det kan inte vara några plutt-stolar eftersom bordet är så stort, tål att tänkas på.Ha en trevlig söndag alla bloggläsare!

P.S Jag var nog lite trött när jag la in gårdagens inlägg, bilderna fick ingen beskrivning alls, men jag kan meddela så här i efterhand att det ni ser är passionfruktssmoothies som vi åt till frukost igår morse.

Cupcakesen som jag bakade är på ett recept från Leilas A piece of Cake!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint det blev med det svarta mitt i ljusinsläppet. Det bromsar lite och låter intrycken stanna kvar inne i rummet, istället för att allt flödar ut.

HOUSE of ADELA sa...

Så fint! Gillar det svarta bordet/bänken mycket!;)

Kram
Adela

Johanna - A piece of Asia sa...

Jättefint, ser väldigt mysigt och rofyllt ut :-)

Anna / Sand´s Drömmar sa...

Hittade precis din fina blogg. Vi har helt olika inredningsstil, men jag gillar dina bilder och collage! Vad fotar du med för utrustning?

Monica, Blogg Betongkrukan sa...

Hej,
så snyggt....och visst är det underbart att flytta upp och ned och runt, runt och så helt plötsligt så blir det en ny känsla att njuta av ...ja, ett tag... sedan är risken stor att man börjar om... Hälsningar Monica