lördag 30 oktober 2010

SVARTA NORDENSom jag skrev häromdagen så höll jag på att skruva ihop en möbel som jag köpte vid mitt besök på IKEA, det var denna skapelse som fick följa med hem, ett Norden sideboard. Nu står det i matrummet och just för tillfället så ser det ut såhär på den, jag flyttar om, plockar och pyntar. Jag har även varit nere i källaren för att se om där något fanns att dekorera Norden med och det hör inte till vanligheterna. Vi har enorma källarspindlar och dessa är min stora skräck.

Ja vad tycker ni om Norden sideboard. Den känns väldigt stadig för att vara IKEA som ibland har lite rangliga möbler. Ett tips är att den går att använda som köksö då lådorna går att dra ut från båda håll.

Nej nu ska jag snart iväg och sen blir det hem och fixa lite inför lite middgasbesök framåt kvällen.

Ha nu en mysig lördag!

5 kommentarer:

Husbysjutolfts sa...

Ja det är riktigt snyggt det där sidebordet. Har varit jättesugen på att köpa det. men hade först tänkt som ett avlastningbord till datan när vi lyssnar på spotify. Men till det blir nog det ni har i köket till ändamålet. Men det här norden det skulle faktiskt passa som köksö när du säger att lådorna går att dra ut från båda håll,,gissar ju att det är lika snyggt både fram och bak oxå.
snyggt tycker jag det blev.
trevlig helg.

Jenny sa...

Jättefint. Vi hade det sidobordet när vi bodde på Storgatan men den passade inte i våran nuvarande lägenhet. Kan sakna det ibland trots att det är 4 år sedan vi flyttade=) Ha en skön helg!

Ida - Decoria.se sa...

Den gillar jag! Passar in väldigt bra där mot den vita väggen.
Ska nog ta en närmare titt på den nästa gång vägarna bär förbi Ikea. =)

Cecilias inredning sa...

Superfint! Snyggt stylat också!

Anna´s Hörna sa...

Hej!

En sån skulle jag vilja ha...tyvärr finns ingen plats.

//Anna