måndag 11 oktober 2010

JULPYSSEL

Ja, ni läste rätt. Denna måndag är rubriken "Julpyssel" här hos mig, det ska börjas i tid! Nej då, det var nämligen så att jag och Thea pysslade lite i lördags. Det var silkespapper, toarullar, klister, piprensare och ja allt ni kan tänka er. Jag började greja lite med silkespappret och kom att tänka på alla smällkarameller som jag gjorde när jag var liten. Så jag gjorde en illrosa för att visa Thea vad hennes mamma kan göra för fina skapelser. Men sen hittade jag vitt silkespapper och så gjorde jag en mer steril variant och tog sedan fram mina stämplar (återigen) och skrev "god jul", satte i ett snutt jutesnöre och sen var den klar... smällkaramell a´la Anna 2010. Inte alls lika färgglad och grann som för 25 år sedan men helt i min nuvarande smak. Nu är frågan ska jag göra några fler och hänga i årets gran...?

8 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Snyggt!!
Och så bra att vara ute i god tid :) Det finns tillräckligt mycket annat att göra när julen närmar sig.

Linruz-en inblick i min värld sa...

Klart det ska börjas i tid....
Kram kram Lina

Anonym sa...

UNDERBAR blogg en riktig må bra blogg får såååå mycke inspiration av dig har aldrig lämnat en kommentar men nu va de på tiden =)
kan man boka dig för att fixa till en lägenhet??
=)

kram angelica

Anna/Rackarungar sa...

Hurra för julpyssel! Fick min första julpysseltidning i helgen. Fick 101 nya idéer och nu fick jag en till. Kul att man kan använda sin stämplar till så mycket.
Tack & Kram Anna

Mat, smak och lite inredning sa...

Hej!

Åh, så fina får nog bli att "härma"...

kram Anna

chatarina sa...

Hej! Jag hittade din blogg nu och tycker att den är jättemysig!! Klart man ska börja med julpyssel :)
Kram

Nanna sa...

åhh julpyssel!!! Allers julpyssel tidning har kommit ut nu och jag tror jag ska köpa den imorgon o spana på julpyssel hihihi!

Hem och Lycka sa...

Mysigt med julpyssel, blir fina i granen!

kram