onsdag 1 september 2010

ÄPPLEMUFFINS

Vilken härlig dag jag har haft! Den började med en morgonpromenad med barnvagnen, frisk luft och lite motion gjorde att jag fick lite extra energi och startade igång ett muffinsbak när jag kom hem. Jag har läst på några bloggar om Leilas Äppelkanelmuffins med crumble, hur goda de ska vara så jag hämtade lite äpplen från trädet och satte i gång Kitchen Aiden och efter en stund stod de i ugnen. Min kära vän och granne kom över på en kopp té och muffinsprovning och s*tan vad goda de var. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och till slut kom vi fram till ett otroligt roligt arbete som vi ska fota och styla, mer om det senare.Nu ska jag laga mat och sen iväg på startaegetkursen! Jag höll på att glömma berätta, min kamera + objektiv kom idag så nu ska här fotograferas kan jag säga!

Kram Anna

9 kommentarer:

niinaslycka sa...

Hej,
Jag har också bakat äppelmuffinsen, helt ljuvliga! Var tvungen att frysa in några , annars hade jag ätit alldeles för många.
Ha det gott!
kram

Weronica - En mammas dag sa...

Ah, så spännande med dina planer och ny kamera! Jag ser fram emot att få följa fortsättningen här. Ha en fin kväll - kanske finns det någon muffins kvar :)?!

camilla - vitarummet sa...

Muumms!! Ser helt fantstiskt goda ut! Va kul med ny kamera, ser fram emot att följa bloggen med dina urfina bilder!

sandra sa...

Åh dom ska jag göra någon dag!

Karin - AlicesMamma sa...

Ha ha, de där muffinsen är HETA nu :) Ska nog ge mig på dem till nästa helgs kalas. De måste ju vara fantastiska helt enkelt :)

Ser fram mot att få se pics med nya kameran.

Kram, Karin

Ylva sa...

ska också testa de där muffinsen har jag tänkt. Med 5 äppelträd blir det en del äpplemn att ta hand om...

anna sa...

mmm..de ser ljuvliga ut!
kram anna

Anonym sa...

Alltid lika ursnygga inlägg! Gör nu det som vi planerade i förmiddags!!! Jag tror stenhårt på dig och din entusiasm och inspiration smittar av sig. Nu står jag mitt i Leilas tekaksbak! Kram Annica

Ida - Decoria.se sa...

Superfina bilder - som vanligt!