måndag 30 augusti 2010

THEAS MYSHÖRNA

Äntligen måndag! Jag gillar måndagar för då har jag en helt ny vecka framför mig och idag ska jag på mitt första möte med andra tjejer som ska starta eget inom kreativ sektor som det tydligen heter. Idag har jag även beställt min nya kamera och ett helt nytt objektiv, hoppas leveransen är snabb så jag snart får det i min ägo. Jag längtar kan jag säga!I helgen fick jag en idé, varifrån den kom vet jag inte. Thea har i sitt rum en vägg med garderober och längst in i ett hörn fanns det en liten garderobsdörr. Den plockade jag ner och tömde garderoben på alla saker och sedan var det in med skumgummimadrass, klippte till lite tyg och la över, in med kudde och sen lite piff på väggen och vips så blev det en liten men naggande god myshörna. Jag älskar när jag kan göra om saker med små medel och saker som redan finns här hemma och resultatet... ja Thea är supernöjd och då är jag nöjd!

8 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Fiffigt! Kul att göra nåt för barnen :)
Jag gillar också mest att göra om av saker som redan finns hemma, bara man ändrar om lite och byter plats.

Designing good life - Sarah sa...

Ser mysigt ut. Perfekt liten hörna för en liten tjej att skapa stora tankar i!

Helén sa...

Mysig myshörna ;). Gillar dina positiva ord om måndagar. De flesta inkl mig själv brukar sucka över att det är måndag istället för att njuta av den nya veckan.

Annica sa...

Spännande med nyföretagandet. Been there done that¨=) Är precis nystartad och det är verkligen kul men också läskigt..Härlig liten hörna till liten tjej. Annica

Ensamma mamman sa...

Men så mysigt de ser ut! Så fiffig du är som fixade någon sånt. Kram

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Va mysigt, förstår att både Thea och mamma är nöjda ;) Kul med en ny kamera, jag är oxå sugen!!

kramar!

sandra sa...

Åh vad mysigt det blev!

Karin - AlicesMamma sa...

Mmmm... Jag är en sån sucker för röd-vit-prickigt. Måste nästan hejda mig ibland. Men sjutton gubbar vad fint det blev!