onsdag 21 mars 2012

{ TIDSPRESS }

Hej fina ni!

Jag sitter och mumsar bullar och dricker mjölk, åh så gott det är.
Thea och jag bakade igår så nu är frysen full och i sedvanlig ordning så går jag och nallar ur den där bullpåsen titt som tätt :)

Jag får många mail och kommentarer där ni undrar om jag har slutat blogga.
Svaret är, absolut inte!
Men jag har lite svårt att få tiden att gå ihop just nu, vilket är både på gott och ont.
Nu i veckan håller jag bl.a. på och förbereder två lite större jobb som jag ska göra imorgon sen har jag en barnfotografering som ska redigeras, bröllopsalbum som ska designas, reportage som ska sammanställas och lämnas in, pappersarbete och framförallt så är jag ju mamma till två små barn som jag vill ägna all min lediga tid åt.

Och sen har jag min älskade blogg och ni, mina fantastiska läsare och vänner som peppar, skriver så otroligt fina kommentarer, går in här varje dag och läser och lämnar avtryck :)

Positivt är att eftersom jag har mycket att göra i företaget så rullar det på ganska så bra, nackdelen är att jag måste börja prioritera. Men att sluta blogga finns inte i min värld men just nu måste det få ske i lite lugnare takt.

För att ni ska förstå mig lite bättre så tar ett blogginlägg ca 1 timme att göra och det har jag bara mig själv att skylla eftersom jag inte vill lägga ut oredigerade bilder.
Och jag hoppas att ni förstår att det bakom kameran inte alls är så där städat och fint, så inför ett blogginlägg så ska det röjas och fixas, stylas och ordnas. Sen ska jag fota och redigera bilderna och sen ska det göras collage och skrivas text, ja men ni vet ju själv ni som bloggar att det tar mycket tid.

Men det det gör mig inget för jag älskar att blogga och det är värt all tid i världen men just nu är tiden knapp och jag gör inlägg när jag känner lust och har tid, för jag vill inte att det ska bli ett tvång och något negativt som hänger över mig.

Oj, vilken utläggning det blev :)
Tack för alla mail och kommentarer, det är ni som gör att bloggen lever vidare :))

Kram på er!


Anna


13 kommentarer:

Haust sa...

Nydelege foto!

...og eg fekk frykteleg lyst på nybakte bollar!

God onsdag til deg!

Casa of Mia sa...

Underbara bullar, mums! Skönt att höra att du inte har några planer på att sluta blogga, kram

anne sa...

Hej!
Läser din blogg nästan dagligen, gillar den och dina bilder!
Mumsiga bullarna ser ut. :)
Ha det fint och bloggen ska absolut inte bli någon måste utan man ska blogga när man känner för det! :)
Anne

H`s enkla vardag sa...

Vi finns ju här när du väl kommer med ett inlägg! Ha inte dåligt samvete!! Det är ju så att man måste prioritera och företaget går naturligtsvis först!
Kram Helena

Sanna sa...

Kikar gärna in på din blogg då och då för de underbara bilderna med den rätta finishen :) Stress har en förmåga att döda inspirationen så tat lugnt. Ha det gott! Sanna

evalevabo sa...

Dina fina glas på fotvar kommer de ifrån??
Ha en fin dag
Kram

Anonym sa...

Var lite orolig!!
Men nu vet jag:))
Njut av våren!!
Kram Pernilla

Enkel stil sa...

Kikar in lite då och då för att se om det hänt något här. Dina inlägg ger alltid ett väldigt lugnt intryck, en skön känsla. Tack för all inspiration!

Anita

Drömlägenheten/Caroline sa...

Vackert som vanligt!
Och självklart bloggar du när du hinner och kan.

Måste nog köpa mig ett gäng av ikeas snygga glas. Ett glas mjölk kan ju också vara lite party!

Kram

Karin - AlicesMamma med 2:an i maggen :) sa...

Aaaah - ert köksgolv är så nedrans snyggt!!! Vi går i köksplaner här hemma men vet inte om vi vågar... Rädd för att tröttna. Men det är verkligen fantastiskt...

Anonym sa...

Hej
Gör det när du tycker det är roligt. Jag kommer läsa din blogg i alla fall!
Mvh Emma Larsson

Jes/Vita villa vila sa...

Hej fina!
Åh vad roligt att det snurrar på med alla projekt - superkul! Du är verkligen duktig och jag ser fram emot dina inlägg - men förstår givetvis att var sak har sin tid. Stressa inte! Vi finns här i blogosfären och beundrar dina vackra bilder!

Kram Jes ♥

Home of M sa...

Alltid SÅ fina bilder. Har gjort samma här och bullat upp frysen! ;) Så gott att ha till alla fika stunder ute (och inne).

Ha en fin dag och lycka till med all roliga jobb!