fredag 4 mars 2011

{ OM JAG SKULLE GIFTA MIG...}Nej vi är inte äkta makar ännu men förlovade är vi och det gjorde vi för tre år sedan i Trosa som jag just är hemkommen ifrån. Två härliga dagar på Trosa Stadshotell & Spa, superfint och jag kan varmt rekommendera det. Men nu åter till "makeriet", jag har gjort några collage med bilder som jag inspireras utav när det kommer till bröllop, om jag ser till vårat kommande bröllop (när du det ska ske???) så tänker jag mig lite vintagestil på det hela. Klänningen i lite gammal stil med vacker spets, fast en kort variant som slutar vid knäna. Blommorna får mer än gärna bara bestå utav brudslöja.Dukningen sker med udda bord och stolar, vackra ängsblommor i olika vaser, udda porslin med fina mönster och färger. Den klassika bröllopstårtan får mer än gärna utebli och ersättas av olika bakverk som cupcakes, bakelser och söta små kakor, kolla in hyllan här nedanför som är proppfylld med massa sötsaker, så fint! Runt omkring hänger det vimplar i träden, ramar står utplacerade lite här och är fyllda med fina budskap och fotografier på en tvättlina upphängda med hjälp av klädnypor, där man kan följa brudparet från de var små fram tills dagens datum.Åh... jag ser det framför mig och tänk så kul att få förbereda allt detta. Om ni går i giftastankar gå då in och kika på Style Me Pretty, jag lovar att ni kommer finna inspiration. Det är kul fantisera lite men här hemma är vi långt ifrån ett stundande bröllop, ut ur bubblan och in i vardagen med mina små sjuklingar.
Apropå bröllop, har jag berättat att jag ska fota mitt första bröllop i början på juni? Till Stockholm ska jag och jag längtar! Det kommer bli så bra och jag ska ge allt!

Egna collage med bilder från Style Me Pretty.

11 kommentarer:

signerat 71 sa...

Så super fint!!!
Det bröllop skulle bli underbart.
kram J

Anna Nilsson sa...

Åååh så härligt det ser ut, det skulle bli ett underbart bröllop! Själv är jag inte ens förlovad men sambo sedan 9 år... sparar alltid ner bröllopsinspiration så fort jag snubblar över något jag gillar lite extra!
Trevlig helg!

MOKKASIN sa...

Åh, jag svimmar nästan lite när jag ser sådana här bilder. Och vill gifta om mig (med samma då) =) Men det går ju inte direkt (eller kanske ändå?!) så då tjatar jag på alla ogifta i min närhet att jag ska vara deras bröllopskoordinator. Lyckost du som har allt kvar!

Det finns en annan sida med vintageinspiration med ännu mer finfint att spara på =)
http://ruffledblog.com/

Ha härligaste helgen!
Kram Sofia

Kamilla sa...

Det känns som man är där med en massa kärlek i luften. Hoppas du kan börja planera snart då. Fast det har du ju redan gjort;)

Fredagskram

I mina gömmor sa...

Ohh, jag vill gifta om mig när jag ser sådana bilder! Fast med samma man får jag väl tillägga! :-)
Jättefin inspiration, tänk att få gå på ett sådant bröllop!

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Vilka härliga bilder du bjuder på. :) Jag kan nog också tänka mig något liknade bröllop och fest som du beskriver. :) Grattis, va kul att du ska fota ett bröllop! :)) Har du gjort det förut? Ha en skön fredag. Kram från mig

Kristina - ingen vanlig dag sa...

Men åh så vackert! Nu blir jag också giftassugen. Och precis på allt det där du skriver och visar :) Underbart!
Trevlig helg och kram.

Sara sa...

Hej! Vad kul att hitta samma bilder på din blogg som jag själv sparat ner till min dator för inspiration till vårt bröllop nu i augusti. Det böir ett 50-tals gardenparty med tema rött och ljusblått. Mycket prickar och ränder. Lite cirkuskänsla/tivoli!

Lycka till men bröllopsfotograferingen :o)

Hanna sa...

Vilken underbar samling av bröllops inspiration! Precis så skulle jag vilja ha det om någon friade.
Kul med bröllopsfotograferingen.

Anonym sa...

Superfina bröllopsbilder! det är kul med mycket olikt till ett bröllop jag menar olika porslin,stolar,bord mm men vilket jätteprojekt!!
Jag hade nämligen tankarna på det till vårat bröllop och tja, tiden räckte inte riktigt till.
Fast sätter man av riktigt mycket tid till sitt bröllop och tar hjälp (hyr in folk) så går det nog vägen. Jag lade ner tre timmar om dagen i fem månader och ändå fick jag det inte precis så härligt som du skriver men det blev bra ändå.
Drömma kan man ju alltid!
Angående cupcakes istället för tårta säger jag bara yes!! Så härligt!!
Hoppas ni slår till och gifter er snart för det är det roligaste som finns!
kram Carro A

Anonym sa...

Vi ser otroligt mycket fram emot att ha dig med under vårt bröllop:! Och vi är säkra på att du kommer göra ett toppenjobb:) kram/Jolina