torsdag 10 februari 2011

MÖBLERA OM
Snön yr utanför mitt fönster och här inne konkar jag runt på möbler. Det är en enda röra utanför bild, men det ser ju rätt så snyggt och städat ut på bilderna iallafall.

Jag blir då aldrig nöjd med vårat vardagsrum, för det var så allting började i morse. "Vad ska jag göra åt vardagsrummet..."
Tog bort Norden och släpade den till hallen som också är ett sådant "rum" som jag inte känner mig helt hundra med. Lite fix och trix så fick hallen sig ett lyft... men vad ska jag nu göra med vardagsrummet? Ja det visar sig...hmm...
Ser ni glaset som är fyllt med bollar, en bokstav för varje person som bor här! Så åter till kaoset.

P.S Jag får många mail angående redigering av bilder, vilket inte är en enkel fråga att besvara, jag utgår alltid från bildens förutsättningar och därför har jag ingen exakt mall som jag följer. Jag kanske kan ta ett separat inlägg om vilka grundredigeringar jag gör någon annan gång... Jag använder mig av Photoshop när jag redigerar mina bilder.

9 kommentarer:

Mitt lilla hem sa...

Så härliga bilder varje gång mn kikar in här! Kul ide med bollarna.

Kram Linda

Husbysjutolfts sa...

Jättefina bilder som vanligt. Men visst blir det rörigt när man får för sig att ändra om något. man tror det aldrig kommer bli ordning igen.
Ni har ett vitt runt litet bord på en bild i ert vardagsrum. Vart kommer det ifrån(har ni flera små runda bord får jag precisera mig bättre;-))

lycka till med fixandet.

Husbysjutolfts sa...

Tack för supersnabbt svar. Jag har provat endel småbord till vårt lilla hörn, alltifrån brickbord till pallar. Men antingen är dem för låga eller för små eller för stora.
Skulle vilja ha ett runt, det ger en mjuk känsla. sen att det är en hylla under är bara bonus. dem är oxå lättplacerade och fint att göra ett arr av olika vaser och dyl.
Jag får jaga vidare.
fortsatt trevlig dag.

jenny ~ mammanochkidzenpunktse sa...

Superfina foton o en superfin skänk. HAr den oxå i mina ägor o den bor perfekt i hallen. Det första man ser när man kommer in...

Puss!

Anna Nilsson sa...

Jag ska kanske vara glad att jag har så litet vardagsrum att det inte finns mer än några få saker som kan byta plats =) Annars skulle jag nog som du flytta på möblerna lite titt som tätt! Ser fint ut iaf så långt!

HannasHörna sa...

Hej!

Fina foton och fint hem!

Kram

Färjtorp sa...

Fint! Har lite samma "problem" som dej just nu, vill göra om men blir inte riktigt nöjd...
Bara börja om =)

Kram Johanna

Sjöbris o vita ting sa...

Jätte fint! Gillar bokstavsbollarna väldigt mycket. Trevlig helg!

hoslewells sa...

Hej! Vad fint du har det. Varifrån kommer den svartabänken/byrån på bilden ovan? Jag fullkomligt älskar den!

Sara