tisdag 11 januari 2011

SÖTNOSARJag kan inte rå för det men vi spinner vidare på temat vår, dessa sötnosar till blommor inhandlade jag igår. En söt liten Saint Paulia och sen rosa snittblommor (har tappat namnet på dessa...). Visst är det kul att plocka fram och ordna inför jul men jag tror nästan att städa bort julen och fixa vårfint är snäppet roligare, allt känns så mycket fräschare och färgerna är så mycket livligare och gör en på gott humör. För att förstärka vårkänslan ännu mer så visar jag lite bilder från danska Bloomingville, jag älskar deras inspirationsbilder alltid lika fina varje år och visst blir man sugen på massa pasteller och annat smått och gott.


Eget collage med bilder från Bloomingville.


Ha nu en fin tisdag!

6 kommentarer:

sara sa...

Hej!
Jag har just hittat till din sida och den verkar jättefin, men det är massor jag inte kan läsa/inte kan se då du har så ljust/ljusa färger på din sida! Är det inte fler som påpekat det eller är det något fel på min dator (som är ca 1 månad gammal...)?

/ Sara

Viola sa...

Vilken härlig vårlig blogg jag ramlade inpå..hittade dig hos Lotta, här kommer jag gärna tillbaka, du är så välkommen att hälsa på om du får lust, kram VIOLA

Hemma hos oss sa...

Härliga inspirationsbilder- den där byrån/skänken med alla lådorna gav ju inget "vill-ha-begär" alls!! :)
Ha en fortsatt bra dag!

STYLIZIMO sa...

Fant bloggen din først nå, og jeg må si det er det søteste og mest inspirasjonsrike bloggen jeg har sett på lenge. Jeg har selvfølgelig lagt meg til som følger.
klem Nina

Drömmar och Verklighet sa...

Vilken fin blomma, vad otroligt mycket det gör med lite papper och snöre :) Kram Anna

Linda sa...

Härliga bilder!

Kram Linda