söndag 23 januari 2011

EN LITEN FLICKAS RUMEfter en vecka med ihopskruvning av möbler, lite målning och pyssel i form av ramar och pappersställ så är Theas skrivbordshörna färdig. Som skrivbordsskiva köpte jag en träskiva, tänkte först ta plankor som i bordet men det blir ju lite knöligt när hon ska skriva och måla. Ja, och sen fick drivvedsbetsen komma till användning igen. Bockbenen är från IKEA (tyvärr hittar jag dem inte på hemsidan efter massa letande).Ramarna har jag piffat till själv med hjälp utav papper och lite band och likadant har jag gjort med pappershållarna. Stolarna kommer också från IKEA och även lampan Svarva.Tanken var att komma ifrån den rosa "baby-känslan" som fanns här inne och skapa något som var mer "tjejigt" som kommer att fungera några år framåt, inte för barnsligt och inte för vuxet. Det blev iallafall precis som den bild jag hade i mitt huvud och då får jag väl känna mig rätt nöjd faktiskt!9 kommentarer:

Edith och Jag sa...

Så fint och vilka härliga färger!
Maria

mammaxtre sa...

Verkligen jättefint.

Anna Nilsson sa...

Det blev ju superbra, tycker absolut du ska känna dig nöjd!

Marias Château sa...

Nu har du lyckats igen:). Rummet är ju perfekt för en flicka som börjar bli stor. Inte för puttinutt men ändå väldigt vacker och mysigt, din dotter måste vara överlycklig.

Trevlig söndag!
Kram Maria

Drömmar och Verklighet sa...

Vilka söta ramar, det blev verkligen jättefint. Även om alla har ikea saker så kan de verkligen bli unika med lite fantasi och den besitter du verkligen. Riktigt snyggt! Trevlig kväll! Kram Anna

Anna sa...

Hamnade här av en slump coh blev fast en lång stund! Så fint ni har det!

Gillar din blogg skarpt så hit ska jag absolut återkomma!

STYLIZIMO sa...

Så fint det ble! Virkelig et herlig, sjarmerende rom du har dekorert - jeg er imponert nok en gang!
klem Nina

Weronica - En mammas dag sa...

Fint! Och jag gillar kontrasten mellan den snirkliga moderna lampan och det andra uttrycket i rummet.

jenny ~ mammanochkidzenpunktse sa...

Gud så fint det blev. Dottern måste vara nöjd!

Puss!