lördag 25 december 2010

LOVELY CHRISTMASGod Jul på Er! Jag hoppas att ni hade en alldeles underbar julafton igår. Här hemma var mysfaktorn hög, granen stod på plats och där under en otroligt stor hög med klappar... tända ljus, julmat, julgodis, sprakande brasa men framför allt nära och kära som samlades och fick rå om varandra.Fina julklappar fick jag också, bland annat ett efterlängtat skrin från Day Home och fina vantar från Lexington och sen en sak som inte är så bildskön men som jag blev otroligt glad över att få, en symaskin. Snälla M har uppfyllt det som stod överst på önskelistan och nu ska här sys... måste bara läsa manualen först, det här med digital symaskin är nämligen något som jag aldrig har testat men det ska nog gå bra. Bokstäver och fina mönster samt qulitning går även att fixa med denna symaskin, tror ni jag kan fixa ett qulitat lapptäcke?Lyckligast var nog iallafall denna lilla tjej, ögonen lyste av glädje och förväntan och det var första året som Thea inte blev rädd för tomten och det var kul att se.

Juldagen går i ett vilsamt tempo, inte många knop här inte. Det blir till att fortsätta på samma mysfaktor som igår, tända ljus, sprakande brasa och kanske lite pill på symaskinen.

God Jul!

6 kommentarer:

Millas hem sa...

Hej Anna!

Riktigt fina bilder här! Låter som dagarna här, bara mys! Vi gör inte heller för många knop! =)
Det är precis som det ska vara vid denna tiden på året!

Kram till dig!

mammaxtre sa...

Vilka otroligt fina bilder. Vad duktig du är. Slappardagar är härliga dagar.

En god fortsättning på julen önskas dig och familjen.

♥ Fyra årstider sa...

Gud vad mysigt du hat det!!
Kram Lotta

Weronica - En mammas dag sa...

Fina bilder! God fortsättning!

Härligt hemma sa...

Jättevackra bilder!! Låter som sköna dagar, det där skrinet är ju bara så fint. Har själv stått och klämt på det ett antal gånger!!
Hoppas du får en riktigt god fortsättning!!
Kram Madelein

Janne sa...

Nydelig bilder:)

Fin romjulstid til deg,
**Janne