söndag 12 december 2010

BJÖRKEFALL I VINTERSKRUD


Ljustaken Björkefall har fått en vinterskrud med mossa och kanelstänger. En ny smak för mig från Kushmi... så gott och vacker burk såklart!


Oj, oj, oj vilken dålig uppdatering det har varit här då. Denna veckan har gått i ett med 4-års kalas och Stockholmstripp med besök hos bl.a Koffert, Syster Lycklig och favoritbutiken Mathilde sen såklart NK och massa annat. Men denna gången var det butiken Granit som stod högst på besökslistan och ni ska veta att jag plockade på mig nästan allt som jag suktat så länge efter för att kunna färdigställa arbetshörnan.
På bilden ser ni två inköp därifrån, zinklådan med glasväggar (så fin) samt det lilla hjärtat på grankvisten som är perfekt för just tunna små grankvistar som annars gärna böjer sig vid tyngre dekoration. Ska visa er mer fina saker som inhandlades senare i veckan!

Mysig söndag på er och tredje ljuset är nu tänt!

5 kommentarer:

MITT VITA HUS sa...

Missat att säga grattis till din nya fina företag så stort grattis iallafal:) Björkefall är urfin i vinterskrud:)

Ha en fin tredje advent vännen, Kram M

Ida - Decoria.se sa...

Otrolig fint - som vanligt! :)

hemma hos tod & lou sa...

Hej,

Visst är butiken koffert härlig. Hoppas du hade en bra sthlms tripp.
Kika gärna in på min nya sida,bloggen hemmahostodilou.blogspot.com som ska vara en glad sida full med tips för alla som gillar inredning, mode och barn. Den är en del av ett jobbprojekt som ska utvecklas med tiden. Lämna gärna tips å råd.

Ha en bra kväll.

sanna
Http://hemmahostodilou.blogspot.com

Jenny sa...

Hej! Vilken vacker blogg du har! Hit återvänder jag gärna!!
Kram från Skåne

af nord sa...

Nu ska jag genast hem och göra det samma! Det blev ju superfint.
Kram
Helena