söndag 24 oktober 2010

SKA JAG ELLER SKA JAG INTE

Kära bloggläsare! Idag är det söndag och fem veckor kvar till första advent (om jag inte är helt ute och cyklar), julstämningen börjar sakta med säkert smyga sig på mmig... lite mysigt faktiskt!Nu går jag här hemma och funderar på en sak och det är om jag ska måla ena väggen i köket svart eller i någon mörk färg? Vi har vita väggar nästan överallt och jag gillar det men just i köket känns det som det skulle behövas lite kontrast. Väggen jag tänker på är den ni ser här bakom bänken. Vad tycker ni ska jag våga??? Har någon av er en svart eller mörkgrå kulör att tipsa om. Skynda er för jag vill börja idag i sådant fall...Jag köpte nya underlägg till köket i fredags, fina är dom och kommer i från Himlas kollektion "Soul Of Himla".

Nu ska jag titta till min lilla sjukling Thea som har feber!

10 kommentarer:

Hedvig och Jag sa...

jag skulle köra på mullvad.. eller kanske griffeltavlefärg =)

Anonym sa...

hej hej!!!
Ja du svart är väl inte min starka färg på val, men häftigt. Jag håller kanske med lite föregående talare, ev griffelvägg? kom ihåg tavla, recept på väggen-det ni gillar mest :)

pss vad är den "skänken köpt"

emmeli

Nea sa...

Hej hej!
Hhmm..gudars vad svårt!
Jag tycker att det ser jättefint ut som det är men känner du att du vill måla om så är det säkert rätt! :)
Just svart tar ju supermycket yta men är snyggt. Men som du själv är inne på så tror jag att en snygg, varm, grå färg skulle bli riktigt fint! Tyvärr vet jag ingen färg som jag vet är bra.
Jotuns nya färger som det finns tävling ute med nu..där finns mycket snyggt!

Hoppas du får utlopp för ditt "göraom" behov!
Kram Nea

Anonym sa...

Tack för mysig läsning av din fina blogg!

Jag tror att en svart/mörkt grå vägg skulle vara en jättesnygg kontrast i ditt kök. Skänken med alla fina saker tror jag kommer framträda ännu mer. Har inget tips på färgnummer men kolla in House of P som nyligen piffade upp sin vardagsrumsvägg riktigt läckert.

Lycka till!
anna

Line sa...

Hejsan,

Jag tror att det skulle bli snyggt! Men tror att jag nog valt en grå färg i en (mycket)mörkare nyans av ert golv, alltså väldigt mörk, nästan svart :)

Sen om man inte gillare det kan man ju alltid måla om :) Färg är bra!

a piece of happiness sa...

ABSOLUT!
Ta prover från måleriaffären, brukar bli bäst så. Lycka Till!

:)) LiseLotte

Sofia sa...

Så himla mysigt kök!

Kan bli riktigt snyggt med en svart vägg, men skulle det inte bli det kan man ju alltid måla om igen!

HOUSE of ADELA sa...

Tror som Anna här ovan att en färg liknande H of P färg på väggen i deras vardagsrum skulle vara kanonsnygg i ert fina kök!=)

Kram
Adela

Anonym sa...

GRÅ färg helt klart!!! svart blir för stor kontrast enligt mitt tycke... har själv allt i vitt och ska fond måla vår hall i grått.
lycka till!!

Kari sa...

Jotun har kommet med en ny maling som er helt matt. Tror det vil bli fint på ditt kjøkken. Jeg ville valgt en mørk grå, ikke helt sort.

http://ladypurecolor.jotun.se/

Kari :-)