onsdag 20 oktober 2010

LEILA - ONE MORE SLICEJa jag må hända vara den sista i bloggvärlden som har införskaffat denna kokbok. Men nu har jag den i min ägo, massa smarriga recept och för att inte tala om layoten, lika fin som den föregående boken. Jaha, vad ska jag välja som första recept att prova på? Ni har säkert skaffat er några favoriter så berätta gärna för mig så jag vet vad jag ska ge mig in på. Nu måste jag skynda att fynda och då menar jag bokstavligt talat, favvobutiken Heaven har mid season sale och butiken öppnar om 30 minuter, wish me luck!

Kram!

7 kommentarer:

anna sa...

Jag har faktiskt inte införskaffat den godbiten ännu. Men snart hamnar den nog på min hylla också. Det finns ju såå mycket gott i hennes böcker.

kram anna

Line sa...

Åh du lär inte bli besviken! Av det jag har testat så är New York cheesecake, skogsbärs en klar favorit :)

Angelica sa...

Jag är också inne på att köpa hennes böcker, mest också för att pryda kökshyllorna. :) Sen är hon ju också väldigt duktig o bakning är alltid skoj.

Anonym sa...

Hej, Ja du är förmodligen den sista att köpa den boken för den har man väl haft ett år!!haha. Fick en puss och kram av din dotter idag när jag åkte till jobbet, hon är för söt!
Blev det några fynd på Heaven?? Hoppas det.
Kram Annica

Linruz sa...

Mmmm bättre sent än adlrig..fniss.
Pizza degen är suverän och tomatsåsen till med.
Kram Lina

Mahatma sa...

Pizzadegen med tomatsåsen helt klart♥ bättre än Leilas recept blir det inte...dessutom så bor jag och Leila i samma lilla håla i Södermanland.

sara sa...

Du har en underbart fin blogg! =)