måndag 18 oktober 2010

BOKSTÄVER; SIFFROR & TYPSNITT

Jag fullkomligt älskar bokstäver, siffror och för att inte tala om alla olika typsnitt som finns. Med dessa tre komponenter går det att göra så otroligt mycket kul. Att få in ord och meningar som betyder något just för mig och min familj i inredningen gör hemmet mer peronligt. Exempelvis så har jag det stora rostiga V:t som är till min lilla Vilmer. De superfina kulorna är prydda med varje familjemedlems bokstav, X:t är helt enkelt en snygg bokstav och likaså finner jag schablonen med siffror.Nu är det måndag igen och min helg blev inte som jag hade planerat, fotograferingen igår blev inställd pga. sjukdom och mitt loppisbesök blev av men plånboken glömdes här hemma... typiskt. Jag är en tankspridd tvåbarnsmamma som oftast har problem med att hitta nyckel, mobiltelefonen och plånboken för jag glömmer alltid vart jag har lagt dessa.

Ha en härlig måndag nu!

Kram Anna

7 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Supersnyggt inlägg!!
Gillar dina bilder. Hos oss börjar det också finnas en hel del bokstäver och texter... man blir inspirerad av allt fint man ser i bloggvärlden ;)

Ha det bra!

Karin sa...

Jaa - visst gillar man bokstäver och siffror. Läckra bilder!

Piffa och puffa sa...

Vad härligt att höra att det inte bara är jag som tappar bort nycklar och plånboken. Blir tokig för det finns ju hur många ställen som helst att lägga dem på.
Superhärlig blogg du har.
Kramar Anette

Helt Enkelt sa...

fina bilder!!
och bokstäver, siffror och typsnitt ligger också mig varmt om hjärtat :)

tusen tack för rara ord!

kram
anna-malin

sandra sa...

Jättefint!

Jag brukar också tappa bort nycklar, plånböcker och annat viktigt :-)

anna sa...

Så skönt att höra att vi är flera som är glömska. jag får alltid leta efter nycklar och plånbok. Telefonen kan man ju ringa till så hittar man den ;-)

kram anna

Line sa...

Vad jag känner igen det virriga beteedet hos en tvåbarnsmamma, skönt att höra att det finns som är likadana ;)