torsdag 9 september 2010

LITE HJÄLP... NÅGON?

Det är så oerhört roligt det här med företaget, jag känner att jag kanske är lite tjatig om detta men mycket av min fokus ligger där och allt är så spännande. Häromdagen blev jag tillfrågad om jag ville fotografera ett dop, en famlij ska döpa deras lilla dotter och jag är så glad för förfrågan, det ska bli så kul och jag ser verkligen framemot det! Tänk vad kul att jag får föreviga andra människors speciella och unika ögonblick som ska ge dem minne för livet, det är ju helt fantastiskt!Nu behöver jag hjälp och vart kan man finna den... jo säkerligen hos någon av Er fina läsare som tittar in här. Jag måste få till en hemsida, jag vet hur den ska se ut (har en lite plan i mitt huvud) men jag behöver hjälp med webbhotell, mailadress och uppbyggnad utav den. Vet du någon eller kanske är du själv duktig på sådant, tveka inte att kontakta mig så fort som möjligt! Alla tips tas emot med stor tacksamhet!

Kram Anna

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vännen, Kan tyvärr inte hjälpa dig med någon hemsida:( Men jag är så spänd på att få höra om dig dag i storstan!
Kram Annica

Anonym sa...

hej!
har du något företag? eller vad jobbar du med?
är det så att ditt arbete tar emot praoelever? bara nyfiken! :)

Tinna sa...

Hej, min bror har precis startat sitt företag där han gör hemsidor.
Prova att maila till honom på
curre_87@hotmail.com

Janni sa...

Hej,
Vilken helt underbar liten blogg du har här :)

Jag har gjort min hemsida via www.weebly.com och är nöjd med tanke på vad det kostar, vilket är någon hundralapp per år för att slippa deras reklam på sidan. Står man ut med den så är tjänsten gratis.

Min webadress har jag köpt på loopia.se och den kostar 99 kr/år. Överkomligt :)

Hur du än resonerar så är det alltid bra att kunna administrera sin egen sida. Om du låter en webbyrå göra din sida se till att du kan uppdatera själv. Annars kommer det snabbt bli kostsamt.

Jag är väldigt nöjd med weebly och deras tjänst hittills. Ska snart se över hur mycket som går att koda på sidan för att göra en del förändringar i layout och funktion så efter det kanske jag rent av älskar dom :)

Lycka till!

Julias vita drömmar sa...

Hej :)

Jag har ett liknande dilemma men har kommit ett steg längre ;)
Det är som så att min man har startat upp en verksamhet så nu är vi två med eget företag i familjen, jätteroligt :) Men han behöver en hemsida, och det är min uppgift. Jag har köpt en domän samt ett webhotell hos one.com då det verkar enkelt och billigt. Jag ska under helgen påbörja själva hemsidan och kan då ge en bättre rapport om hur det går. Jag är urusel på sådant, men med lite tid och tålamod kanske det kan gå vägen...

Kram!

Julia

Sandra sa...

Vad roligt att du ska fota ett dop! Måste vara ett roligt att få fota sådana tillfällen!

Maria sa...

Vilken fin blogg du har, så snygg! Tycker mycket om dina bilder, de har en härlig krispighet som jag gillar. Själv fotar jag som hobby (fick min fösta publicering i två dagstidningar förra veckan - lycka!) Själv fotar jag mest med Canons 70-300 1:4-5,6 men letar nu efter ett nytt "standardobjektiv" för att fota porträtt och ev lite inredning. Vilket objektiv är din favorit? Vilket använder du mest?

Varmt lycka till med ditt nya företag!

Anna/Rackarungar sa...

Hej,

Jag är säker på att det kommer gå superbra för dig. Du verkar kanonduktig och ambitiös. Jag har gjort www.rackarungar.se och använt mig av mallar från http://www.loominous.se/
Man betalar en månadsavgift men då ingår webbhotell och grym service. Du får gärna maila mig om du vill veta mer; anna.sylvan@yahoo.com

Lycka till!
Kram Anna