tisdag 20 april 2010

MIN LILLA PASSION

Jag håller på funderar fram och tillbaka och vill dela med mig till er, det är såhär att jag under en lite längre tid skapar väggdekorationer. Nu när jag börjar närma mig mammaledigheten så funderar jag på att ta det ett steg längre och starta mitt alldeles egna företag. Så här hemma går jag och funderar och rådgör med min man, fram och tillbaka, ska jag eller ska jag inte... Här får ni iallafall ett smakprov på vad jag sysslar med om kvällarna och helgerna och på mina lediga stunder. Denna är gjord till ett blivande brudpar... lämna gärna en kommentar om vad ni tycker det skulle jag uppskatta, ni bloggare och många andra har ju huvudet på skaft gällande tycke och smak!

Kram

AnnaEgen bild + collage

4 kommentarer:

Rebecka sa...

Otroligt läcker väggdekoration. Härlig blandning av olika material, jättefin! Tycker absolut att du ska starta eget om det är det som lockar. Kan ju vara kul att ha något på sidan om när man är mammaledig!
Kram Rebecka

Anna - House Of Svea sa...

Rebecka: Tack snälla du för de fina orden! De värmde.

Kram

Anna

charlotte, linneskåp sa...

Prova, ut och sälj, gör inte så stor grej av startandet. Börja ta betalt och så har du faktiskt startat företag. Börja i liten skala och ta fram en plan, sätt mål och väx vartefter. Att företaga är toppen!

Cissi sa...

vilken otroligt fin piece!